Apartmani Šumadija
SPORT & REKREACIJA

U zdravom telu, zdrav duh!

Vrnjačka Banja

Image
Atkivni

Odmor

Boravak u Vrnjačkoj banji iskoristite za aktivan odmor, kako biste unapredili kondiciju i upoznali okolinu. To možete postići rekreacijom u prirodi. Vrnjačka banja se može pohvaliti prelepom prirodom i čistim vazduhom sa visokom koncentracijom kiseonika. Ove povoljne uslove iskoristite za dobrobit Vašeg zdravlja. Zato budite što više u prirodi od koje nas otuđuju obaveze savremenog života.Na stotinu metara od objekta nalazi se teren za male sportove, košarku. Uz Vrnjačku rečicu gosti u jutarnjim časovima mogu koristiti uređene staze za džoging.

Fudbal

Fudbalski tereni.

Tenis

Teniski tereni.

Biciklizam

Biciklističke staze.

VRNJAČKA BANJA VREME

SPORT & REKREACIJA

Rekreirajte se i otkrijte lepotu Vrnjačke banje

Image

Biciklizam

Ukoliko ste, ljubitelj biciklizma, i za vas Vrnjačka banja ima posebno lepe vesti. Vrnjačka banja poseduje biciklističku stazu, ukupna dužina staza, koje se nalaze sa obe strane Vrnjačke reke, je par kilometara. Zauzimaju prostor od Autobuske stanice, pa niz tok Vrnjačke reke.

Image
Image

Pešačke ture

U dogovoru sa osobljem recepcije gostima mogu da se organizuju Pešačke ture. Pešačenje stazama zdravlja je poseban način da otkrijete blagodeti prirodnih lepota planine Goč.